Lana zaslužila pobjedu: "Sada ću se još s većim guštom vratiti u svoju kuhinju“

Završio je još jedan Celebrity MasterChef, a pobjedu je ove godine odnijela Lana Klingor Mihić.

Pobjednica druge sezone Lana Klingor Mihić zaradila je prestižnu titulu drugog Celebrity MasterChefa, a njezina pobjeda donijet će pomoć onima koja je ona najpotrebnija. Ovoga puta to je Obrtnička škola u Požegi kojoj će Nova TV osigurati opremanje kuharskog kabineta.

„U mojoj glavi proglašenje pobjednika trajalo je sat i pol. Ja sam u jednom trenutku mislila da ću se srušit, počelo me probadati u prsima, grlo mi se sušilo, nisam više osjećala noge. Smiješno je to da imam trideset pet godina, situiran život i sve kako treba i onda se ovako osjećam zbog jednog MasterChefa. Ali ja sam u tijekom trajanja showa dala svoj maksimum. Nisam bila niti majka niti supruga niti prijateljica već sam se posvetila ovome i dala sam se cijela. Bilo mi je jako stalo do toga i iščekivanje tog rezultata bilo je najgore ikad“, ispričala je Lana.

Celebrity MasterChef Ep33 (Foto: PR Nova TV) - 34

„Kad je Andrej okrenuo trojku za Igorov desert ja sam mislila da se to ne može dogodit ni u snovima. Mislila sam da će mu dati pet i da ćemo biti izjednačeni i onda da će biti glasanje. Kad sam vidjela tri pitala sam se je li to moguće. Iskreno, bila sam sva izvan sebe“, priznala je Lana koja je od početka često puta bila pohvaljena za svoja jela.

„Značilo mi je puno. Ja sam na ovaj show pristala isključivo zato jer ja volim kuhati i zato jer se lijepo osjećam u kuhinji. To je meni relaksacija i ljubav i htjela sam da to tako i ostane. Sama sebi sam rekla da kad mi prestane biti gušt da ću namjerno nešto zeznuti i zaslužiti ispadanje. Ali se taj trenutak nije dogodio i sada ću se još s većim guštom vratiti u svoju kuhinju“, otkrila je zaslužena vlasnica titule drugog Celebrity MasterChefa.

Celebrity MasterChef Ep33 (Foto: PR Nova TV) - 5

„MasterChef ću pamtiti po prekrasnom druženju sa svojim kolegama i mi smo se u ovih nekoliko tjedana jako puno smijali i zabavljali. Stekla sam neke nove prijatelje. Kseniju Erker i Igora Barberića nisam znala od prije niti Hrvoja Rupčića i oni su mi toliko lijepo iznenađenje. U Kseniji Erker sam pronašla nešto što sam imala u Arsenu Dediću, a kako nas je Arsen napustio Ksenija je postala moj Arsen. Igor Barberić mi je oduševljenje stoljeća, toliko je zabavan i predivan i želim se nastaviti družiti s njim i privatno u što većim količinama“, kaže Lana.

„Svih ovih tjedana među nama se stvarno nije osjećala kompetencija niti u jednom trenutku. Čak niti u finalu. Igor i ja smo pričali par minuta prije nego što smo ušli u kuhinju i oboje smo se osjećali lijepo i bila nam je čast da se borimo jedan protiv drugoga“, objasnila je Lana koja priznaje da će joj od sada kuhanje biti još veći gušt.

Celebrity MasterChef Ep33 (Foto: PR Nova TV) - 27

„Naučila sam eksperimentirati sa namirnicama s kojima nikad u životu nisam radila poput čičoke, pimenta, prepelice, nekih novih začina i sve što sam naučila mi je samo dalo vjetar u leđa da kad odem na plac da uzmem nešto što nikad do sada nisam vidjela i da s time radim“, kaže Lana koja, baš kao i ostali MasterChef kandidati, jedva čeka da dođe kući i isproba nove recepte.

„MasterChef je moje najljepše iskustvo ikad, ekipa je bila super, zabavila sam se, naučila toliko toga i ovo ću pamtiti dok sam živa“.

Celebrity MasterChef gledajte na Novoj TV nedjeljom od 21:45h, ponedjeljkom i utorkom od 22:15h. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr!

Teme:

Moglo bi vas zanimati...

Masterchef.dnevnik.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice masterchef.dnevnik.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice masterchef.dnevnik.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se