Say cheese

Recept Hrvoja Rupčića

Pomiješati 24 mljevena keksa i 10 dag otopljenog putra te prstima utisnuti u kalup za tortu. Za sirnu kremu pomiješati 1kg mascarponea, 4 cijela jaja, 30 dag štaub šećera, 4 burbon vanilin šećera i sok od cijelog limuna, sipati na podlogu od keksa i peći u pećnici 40 minuta na 180C. Staviti oko 250 g raznog šumskog voća u lonac, pokriti vodom, dodati šećera i listiće želatine, malo prokuhati i ohladiti. Izmiksati 2 kisela vrhnje, 1 burbon vanilin šećer i 10dkg štaub šećera u glatku kremu i staviti u hladnjak da se hladi. Kad se torta ohladi, staviti na tortu šumsko voće i premazati kremu od kiselog vrhnja i naribati koricu limuna.

Teme:

Moglo bi vas zanimati...

Masterchef.dnevnik.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice masterchef.dnevnik.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice masterchef.dnevnik.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se